De Hippe Heks

De Hippe Heks

De Hippe Heks is in 1984 opgericht door een groep vrouwen uit Slotermeer. Men zocht een warme plek waar vrouwen elkaar konden ontmoeten en van elkaar konden leren. Na een aantal jaren waren gevestigd aan het Confuciusplein, zijn we verhuisd naar de plek waar we nu nog steeds zitten: De Jan de Louterstraat 13 in Slotermeer, vlak bij plein ’40-‘45. En ook hier zijn we nog steeds een plek met veel warmte!


Het gebouw de Multibox bewonen we samen met een aantal andere organisaties, maar de ingang van ons Centrum is duidelijk herkenbaar aan het mozaïek van een Heksje naast de voordeur. Via het schoolplein kom je bij ons binnen.
De Hippe Heks is een plek waar je je talenten kunt ontwikkelen. Maar ook een plek met ruimte en rust om bij te komen op een zware dag. Je kunt bij ons terecht als je de Nederlandse taal beter wilt leren spreken en schrijven. We hebben lessen voor beginners, voor een middengroep, maar ook voor gevorderden. Ook zijn er computerlessen en bewegingslessen en besteden we aandacht aan gezond leven. Er is daarnaast ruimte voor creatieve ontwikkeling. 

Graag tot ziens!

Meld je aan voor een van de activiteiten in de Hippe Heks

Wil je meer weten over ons?

Ons activiteitenplan voor 2022 kun je vinden achter deze link.

Volg ons op facebook en instagram:

Klik op de onderstaande afbeelding en download het voorjaarsprogramma van de Hippe Heks