Het EECO

Locatie EECO

Woon je in Osdorp, op net op de grens van Slotervaart, en wil je graag andere bewoners ontmoeten in een rustige maar ook stimulerende omgeving? Misschien samen bewegen of werken in de natuur? Of helemaal je weg vinden door creatief bezig te zijn? Dan is het EECO vast iets voor jou.

Het EECO is een kleine parel aan de rand van Osdorp. Het ligt half verscholen in het Vogelreservaat en de Heemtuin De Wiedijk. Half verscholen, dat betekent dat er ook een andere kant is. Dat klopt onze ingang ligt aan de Van Ossstraat tegenover een flatgebouw. Dit huisje is gemaakt van misbaksels en tweede kans materiaal. De lemen muren binnen en de glazen koepel in de grote zaal maken dat je er je meteen thuis voelt en op adem kunt komen. Er zijn altijd mensen die naar je verhaal willen luisteren. Maar ook door onze activiteiten is het een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en waar je je beter gaat voelen.

Graag tot ziens!

Wil je meer weten over ons?

Ons activiteitenplan voor 2022 kun je vinden achter deze link.

volg ons op Facebook en instagram:

Activiteiten in het EECO:

Lees de activiteiten die de komende week gaan plaatsvinden  in het EECO/de Wiedijk. Hieronder vind je alle activiteiten die die plaats vinden of al hebben geplaats gevonden.

Wil je mee doen met een van de acitiviteiten? Bel naar 020-6112268 of app/sms naar 06-38417931 of mail naar eeco@hippeheks.org

Ook kun je natuurlijk gewoon bij ons langs komen.

Meld je aan voor een van de activiteiten in het EECO