Voorlichting Zorgverzekeringen bij het EECO.

Op donderdagavond 25 november heeft Ismael Canga van Sterk met Geld, deze voorlichting gegeven aan een groep bewoners uit de Wiedijk- en Hegeraatbuurt.

In deze leerzame eerste bijeenkomst vertelde hij over de veranderingen in het aanbod van de diverse ziektekostenverzekeringen. Goed nieuws: in 2022 gaat de eigen bijdrage gelukkig niet omhoog!

En het is ook goed om te weten dat we nog tijd hebben om na te denken. De ‘overstapkalender’ geeft aan dat op 12 november de premies bekend waren en je vanaf dat moment kunt vergelijken en kunt overstappen naar een andere verzekering. Als je dat wilt, zegt de nieuwe verzekering de oude voor je op. 31 December is de laatste datum waarop je zonder opzeggen kunt overstappen. Heb je je verzekering al opgezegd heb je 1 dag langer de tijd.
En wil je gewoon bij je huidige verzekering blijven, maar daarbinnen iets aan passen? Dan heb je een maand langer de tijd. Het overstapseizoen stopt op 31 januari 2022.

Op woensdagmorgen 15 december komt Ismael opnieuw. Die ochtend kun je langs komen voor een individuele afspraak. Daarvoor moet je je opnieuw aanmelden. Let op, want vol is vol.


Geplaatst

in

door

Tags: